UN JOC IMMERSIU PER A TOTHOM

ANDORRA ESCAPELAND és una experiència apta per a tots els públics que us permetrà jugar els 365 dies de l’any en parella, en família o amb amics, i on el més important és gaudir del joc en companyia mentre descobriu Andorra: un territori on els pobles connecten amb la natura i on la història interacciona amb les muntanyes, els prats verds, els boscos i la neu. Un viatge per racons desconeguts del país on podreu resoldre misteris i on els elements naturals seran els vostres aliats a l’hora de desxifrar enigmes.

COM FUNCIONA?

Repartits pel territori s’amaguen set enigmes, cadascun d’ells en una parròquia diferent. Només aquells que siguin capaços de resoldre els set enigmes i timbrar els set segells en el seu passaport podran accedir a l’“Andorra Escapeland Final”. Però no patiu, la diversió està assegurada en tot el recorregut.

CONSUMIU I
ACONSEGUIU UN BO BESCANVIABLE

Aconseguiu el bo del joc de cada parròquia realitzant una compra mínima en establiments adherits de la mateixa parròquia.

1

BESCANVIEU EL BO
PER UN JOC I UN PASSAPORT

Bescanvieu el bo pel joc de la parròquia i per un passaport a l’oficina de turisme de la mateixa parròquia.

2

JUGUEU I ACONSEGUIU UN NOU SEGELL AL PASSAPORT

Jugueu quan vulgueu i un cop hagueu resolt un enigma aneu a l’oficina de turisme de la parròquia amb la solució perquè us timbrin el passaport.

3

AMB ELS SET SEGELLS ACONSEGUIU EL JOC ESCAPELAND FINAL

Si sou capaços de resoldre els enigmes de les set parròquies, obtindreu l‘últim joc: l‘Escapeland Final.

4

ON ACONSEGUIR ELS BONS BESCANVIABLES?

Consulteu els establiments del país on, a canvi d’una compra mínima, podreu aconseguir gratuïtament un dels set bons bescanviables que us permetran jugar al joc de cada parròquia.

VUIT JOCS DIFERENTS PER SET PARRÒQUIES

Cada enigma té relació amb una llegenda de la parròquia que s’ha mantingut viva al llarg dels anys i que ha estat origen d’algunes de les tradicions del país.

Us atreviu a jugar?

(En el cas de la parròquia d’Encamp podeu escollir entre el joc d’Encamp o el del Pas de la Casa)

CANILLO

LA MALEDICCIÓ
DEL DIABLE

Fa temps que el diable volta pel poble de Canillo. Ha arribat el moment de trobar el conjur que acabi amb aquesta maledicció. Creus que podràs aconseguir-ho?

ENCAMP

EL CAMÍ DE L’ÓSSA

Els camins d’Encamp amaguen un gran misteri. Fa molts anys una óssa va posar-ho tot de cap per avall. Ara ha tornat i hem de seguir el seu rastre per descobrir on s’amaga.
T’atreveixes a buscar-la?

PAS DE LA CASA

EL SECRET DEL COMERCIANT

La proximitat amb la frontera fa que el Pas de la Casa sigui el lloc idoni per amagar qualsevol secret. Han aparegut unes monedes d’un comerciant que amaguen les claus per trobar un tresor inigualable. Creus que el podràs trobar? No perdis el temps i sigues el primer a trobar-lo.

ORDINO

EL MAG TAXIDERMISTA

Fa anys a Ordino hi vivia el misteriós il·lusionista Pau Xavier que també era taxidermista de professió. Un bon dia va desapareixer sense deixar rastre, i amb ell, un valuós secret que va quedar amagat pels carrers d’Ordino.

LA MASSANA

LA BATALLA DELS PASTORS

Explica la llegenda que fa anys els pastors de Pal van lluitar per apoderar-se de Setúria, un espai idíl·lic per pasturar les seves ovelles. Avui una ovella de l’altre bàndol ha entrat a Pal. Se l’ha de capturar abans que sigui massa tard i retornar-la als seus amos, o el conflicte podria començar de nou. Estàs preparat per capturar totes les ovelles?

ANDORRA LA VELLA

L’ENIGMA DE LES ESTÀTUES

Les estàtues d’Andorra la Vella amaguen un gran misteri. Encara que no ho sembli a simple vista, totes elles tenen una cosa en comú: oculten un gran secret. Només grans artistes podran saber què és allò que oculten. Tu ets la persona escollida per esbrinar-ho.  

SANT JULIÀ DE LÒRIA

EL REPTE DELS PERSONATGES IL.LUSTRES

Vols entrar a formar part del club d’il·lustres més important d’Andorra? Segueix les pistes, supera el repte i descobreix la paraula clau que et permetrà formar part d’aquest històric club de personatges il·lustres.

ESCALDES ENGORDANY

EL MIRACLE DE L’AIGUA

Durant segles Escaldes-Engordany ha estat conegut per les seves aigües termals. Un metge francès creia en les seves propietats curatives i prometia miracles als seus pacients.
Esteu a punt per conèixer la seva recepta secreta?

Les caixes dels jocs es poden comprar a les oficines de turisme

ACONSEGUIU L’ESCAPELAND FINAL

Resoleu l’enigma de cada parròquia i aconseguiu tots els segells, que us timbraran a cadascuna de les respectives oficines de turisme.

Hi ha set enigmes amagats en set parròquies per posar a prova les vostres habilitats. 

Aconseguiu completar el passaport amb els set segells i sereu recompensats amb el joc de  l’”Escapeland final”, que podreu recollir en qualsevol oficina de turisme d’Andorra.

JUGUEU AL NOSTRE JOC ONLINE

Us agradaria fer un tastet del que és Andorra Escapeland sense sortir de casa?
Us convidem a jugar al joc online d’Andorra Escapeland.