INFORMACIÓ ESCAPE ROOM CURIOSITY

A continuació trobareu una llista de preguntes freqüents que responen a aquells dubtes que poden sorgir abans de començar o durant l’experiència.

Abans de començar l’experiència Curiosity

En què consisteix Curiosity?

– Curiosity és una experiència de joc basada en els jocs d’escape room en la que haureu d’aconseguir resoldre una missió. Tindreu un temps determinat per desencriptar els codis que us permetran avançar en la missió.

Quantes persones poden jugar?

– L’ideal és jugar d’1 a 3 persones, d’aquesta forma es pot assegurar una experiència de joc òptima. Això no vol dir que no puguin jugar 4, però pel bon funcionament del joc la recomanació és no fer-ho.

Quin material es necessita per jugar?

– És imprescindible tenir a mà tisores, paper i llapis, connexió a internet i un telèfon mòbil, ordinador o tauleta.

Quant dura l'experiència?

– El joc té una durada de 60 minuts.

Quina és la millor situació per jugar?

– Es recomana una taula gran on totes les persones puguin accedir al material i que l’espai tingui una bona il·luminació.

Es pot jugar més d'una vegada?

 – Es pot jugar una sola vegada, ja que tot el material acabarà retallat, ratllat i manipulat, cosa que farà impossible reutilitzar-lo. Això farà que l’experiència sigui més realista i trepidant. 

Quin és el nivell de dificultat?

 – L’experiència que tinguin els jugadors i jugadores resolent jocs d’escape pot fer augmentar o disminuir la dificultat a l’hora de resoldre el joc. Considerem que té una dificultat mitjana.

Durant l’experiència Curiosity

Quan es pot obrir el sobre?

– Una vegada accediu a l’enllaç que trobareu a la part posterior del sobre haureu de seguir les instruccions que apareixeran. Allà s’indicarà en quin moment es pot obrir el sobre. 

Hi ha pistes?

– Durant el joc apareixeran pistes a la part superior de la pantalla. A més, des d’allà podreu accedir a un altre enllaç on les pistes són més específiques i hi ha les solucions.

Què passa si es tanca la sessió abans d'acabar l'experiència?

 Un cop comenci el joc, el temps començarà a córrer. Si es tanca la sessió, el següent dia que hi accediu (si és amb el mateix dispositiu) el joc es reprendrà des del mateix punt. 

Què passa si finalitza el temps i encara no s'ha resolt el joc?

No passa res, podeu seguir jugant sense temps.