EL REPTE DEL MIL·lENNI

PARTICIPA PRÒXIMAMENT AL REPTE DEL MIL·LENNI

Tots i totes sabem que una de les coses més importants és cuidar el planeta Terra, i també sabem que no sempre tothom ho fa. Ja fa temps que lluitem per fer del món un lloc més just i sostenible a nivell social, econòmic i ambiental. Ara, més que mai, calen persones que estiguin disposades a aprendre i actuar per aconseguir-ho i, el més important de tot, fer córrer la veu perquè tothom s’impliqui en aquest enorme repte universal.

Un punt de partida per saber com actuar davant d’aquest repte és conèixer els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Aquests objectius formen part del compromís que van acceptar gairebé 200 països de tot el món i que es poden aplicar de forma individual, col·lectiva, a l’escola, a la feina, a casa, … Tots i totes hi tenim un paper.

Per tot això, el Museu de les Aigües ha creat el REPTE DEL MIL·LENNI. Així, tothom qui ho vulgui, podrà conèixer una mica millor els ODS. Per a aquest repte s’han seleccionat 10, aquells que estan relacionats directament amb l’aigua. El repte és simple: descobrir el codi secret dels ODS que s’amaga al museu.

 COM S’HI JUGA?

– Accediu a la visita virtual del Museu de les Aigües.

– Busqueu el presentador pels diferents espais del museu.

– Escolteu la informació que us donarà sobre algun dels ODS i observeu tot el que passa durant el vídeo.

– Llegiu la pista o pregunta per saber com descobrir el codi que oculta cada ODS.

– Quan tingueu recopilats els 10 codis apliqueu el que s’indica a la imatge que podeu veure a continuació.

– Quan sapigueu el codi secret dels ODS només us quedarà introduir-lo al formulari.

PARTICIPA PRÒXIMAMENT AL REPTE DEL MIL·LENNI

.