EL REPTE DEL MIL·lENNI

PARTICIPA AL REPTE DEL MIL·LENNI

Tots i totes sabem que una de les coses més importants és cuidar el planeta Terra, ja fa temps que lluitem per fer del món un lloc més just i sostenible a nivell social, econòmic i ambiental. Ara, més que mai, calen persones que estiguin disposades a aprendre i actuar per aconseguir-ho i, el més important de tot, fer córrer la veu perquè tothom s’impliqui en aquest enorme repte.

Un punt de partida per saber com actuar davant d’aquest repte és conèixer els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Aquests objectius formen part del compromís que van acceptar gairebé 200 països de tot el món i que es poden aplicar de forma individual, col·lectiva, a l’escola, a la feina, a casa, … Tots i totes hi tenim un paper.

Per tot això, el Museu de les Aigües ha creat el REPTE DEL MIL·LENNI. 

 COM S’HI JUGA?

– Accediu a la visita virtual del Museu de les Aigües.

Busqueu els 10 punts taronges amagats pels diferents espais del museu.

Escolteu la informació que apareix en cada punt taronja en forma de video.

Llegiu l’enigma escrit a sota de cada vídeo per resoldre el joc de cada ODS. Atenció ! La resposta sempre, sempre, sempre, és un número.

Quan tingueu recopilats els 10 codis sumeu-los.

Quan tingueu el codi secret dels ODS només us quedarà introduir-lo al formulari !

SI VOLS DESCARREGA EL REPTE DEL MILENI

Pots descarregar el repte del mil·lenni per anar apuntant les diferents respostes que trobis. D’aquesta manera no en perdràs cap. Quan les tinguis totes torna aquí per comprobar si la resposta és correcta.

PARTICIPA AL REPTE DEL MIL·LENNI

NO SAPS RESOLDRE ALGUN DELS ODS   ¿NECESSITES AJUDA?   FES CLIC AQUÍ PER UNA PISTA