INFORMACIÓ SOBRE LA MALETA D’ANDORRA ESCAPELAND

A continuació trobareu una llista de preguntes freqüents que responen possibles dubtes que poden sorgir abans o després d’obtenir la maleta d’Andorra Escapeland.

ABANS D’OBTENIR LA MALETA

Com podem aconseguir la maleta d'Andorra Escapeland?

Aconseguireu la maleta d’Andorra Escapeland un cop hagueu segellat el passaport d’Escapeland fins a set vegades, és a dir, havent resolt els misteris de les set parròquies que conformen Andorra.

Què hem de fer per aconseguir el passaport?

Per poder aconseguir el passaport i cada un dels jocs de les parròquies d’Andorra heu de dirigir-vos a qualsevol oficina de turisme del país.

 

Què hem de fer quan tinguem tot el passaport segellat?

Dirigir-vos a qualsevol oficina de turisme, on en faran la comprovació i us faran entrega de la maleta d’Andorra Escapeland. 

Quin material necessitem per jugar?

És imprescindible disposar de tisores, paper, llapis, connexió a internet i d’un telèfon mòbil, ordinador o tauleta.

Quantes persones hi poden jugar?

Idealment haurien de jugar-hi d’una a quatre persones; d’aquesta forma es pot assegurar una experiència de joc òptima. Això no vol dir que no hi pugui haver cinc jugadors, tot i que això podria complicar una mica la distribució de tasques i material de joc. 

A partir de quina edat està recomanat el joc?

La nostra recomanació és a partir de dotze anys, però tot dependrà de l’experiència que tingueu resolent jocs d’aquest tipus. El que sí és imprescindible és que sempre hi hagi un adult supervisant el bon funcionament de joc. 

Quanta estona dura el joc?

El joc té una durada de 60 minuts. Tot i que tenint en compte que cal connectar-se a la web i preparar el material, entre d’altres, la durada total de l’experiència pot ser d’uns 75 minuts. 

Es tracta d'un joc competitiu o col·laboratiu?

El joc és col·laboratiu, ja que totes les persones que formen l’equip han de treballar conjuntament per resoldre el misteri.

Quines són les situacions ideals per jugar?

– Pel que fa l’espai, recomenem fer servir una taula gran on tots els membres de l’equip puguin accedir a tot el material i, si pot ser, amb una bona il·luminació.
– Pel que fa l’equip, recomenem jugar amb familiars, amics i amigues, companys i companyes de feina, etc. Qualsevol dels casos és ideal per desenvolupar múltiples habilitats. 

S'hi pot jugar més d'una vegada?

No. En tractar-se d’un joc basat en el fenomen dels escape rooms hi ha una sèrie de reptes que cal superar per desencriptar un enigma final. Un cop s’ha aconseguit, l’experiència no es podria repetir, ja que ja coneixeríeu la resposta a tots els misteris.

Quin és el nivell de dificultat del joc?

Considerem que té una dificultat mitjana-alta, tot i que l’experiència prèvia que tingueu jugant a jocs d’aquesta tipologia pot fer que us resulti més o menys difícil.  

DUBTES DURANT EL JOC.

Quan es pot obrir la maleta?

Per començar l’experiència cal accedir a la URL que apareix en el QR de la maleta. Allà s’indicarà quan es pot obrir.

És necessari connectar-se a la web?

Sí, ja que en ella hi trobareu pistes i elements essencials per poder resoldre el misteri. A més, és on s’han d’introduir tots els codis que es descobreixen durant el joc.  

Hi ha pistes?

Sí, quan estigueu en el joc, cada poc més d’un minut apareixerà una pista per pantalla. A més, tindreu accés a una pàgina web on s’especifica com es resol cada un dels enigmes: www.smartsocialgames.com/escapeland-sol

Què passa si es tanca la sessió abans que finalitzi el temps?

La propera vegada que us connecteu començareu des de l’inici.  

Què passa si finalitza el temps i encara no hem resolt el misteri?

No hi ha cap problema, podeu seguir jugant per resoldre el misteri. Simplement estareu fora de temps.  

DUBTES DESPRÉS DEL JOC.

Si ens ha agradat el joc el podrem repetir?

No, ja que ja sabreu quina és la resposta al misteri. No obstant, podeu fer jugar a algú altre mentre vosaltres feu de game master

Com podem donar a conèixer el joc?

Podeu publicar una imatge a xarxes socials jugant al joc i etiquetar-hi les institucions turístiques d’Andorra.

NECESSITEU VEURE PISTES I SOLUCIONS?

ENCARA TENIU DUBTES?

Contacta’ns a: marta@cocolisto.com