SANT JULIÀ DE LÒRIA

Iniciem el recorregut per la parròquia de Sant Julià de Lòria, que alhora és la primera que ens trobem quan entrem al Principat per la frontera hispano-andorrana. Alguns dels atractius turístics que hi trobareu són la Casa del Comú, l’església de Sant Julià i Sant Germà, el nucli antic de la vila, els seus nombrosos poblets i masies típiques de muntanya, el Santuari de la mare de Déu de Canòlich, una important zona comercial amb algunes botigues especialitzades així com les grans superfícies, Naturland el parc d’aventures on hi ha el Tobotronc – el tobogan alpí més llarg del món – i l’única estació d’esquí nòrdic del país.

La parròquia també és coneguda per a la seva hospitalitat i per ser un viver cultural, d’artistes, literaris i historiadors. Per a tot això i més, a Sant Julià de Lòria hi trobareu un dels misteris d’ANDORRA ESCAPELAND dedicat a alguns personatges il·lustres de la vida.

 

Abans de visitar Sant Julià de Lòria us proposem resoldre el següent enigma i preparar-vos pel que allà us podeu trobar.