THE SOCIAL ESCAPE ROOM

by cocolisto

The social escape room és un escape room per videoconferència. Connectem a les persones i les relacionem amb la teva marca mitjançant el joc.

Més de 500.000 persones ja han jugat amb cocolisto i ara PodeN JUGAR amb tu

Escape room per videoconferència, saga Escape Book, escape hall per empreses, Vinigma… A Cocolisto som especialistes en la creació de jocs intel·ligents i ja són més de 500.000 persones les que han jugat amb nosaltres. ¿Vols que juguin amb la teva marca?

Ara pots crear interès, captar l’atenció del teu públic i generar engagement arribant a nous consumidors, gracies als jocs d’escape room per videoconferència personalitzables.

Fes que es diverteixin amb familiars i amics, que coneguin la teva marca i et recordin.

THE SOCIAL ESCAPE ROOM IDEAL PER…

Creem escape rooms socials a través de videoconferències per connectar les persones. Tenim diferents tipus de paquets i modalitats per donar solució a les necessitats d’empreses, organitzacions, ajuntaments, institucions, profesionals i escoles que volen connectar amb els seus consumidors, ciutadans, alumnes, treballadors i seguidors. 

¿Què és un escape room social?

Un escape room social és un joc d’equip en el que disposes d’un determinat temps per aconseguir un objectiu. Per superar-lo hauràs de resoldre enigmes i superar proves, sempre compartint la informació amb els altres.

 La diferència amb un escape room clàssic és que a The Social Escape Room, jugues per videoconferència i pots personalitzar-lo amb la teva marca, producte o sevei.  

¿Què contractes amb el teu ESCAPE SOCIAL?

Un o més  escape room amb temps de joc.

Una de les claus de l’escape room és el temps. Aconseguir un objectiu en un temps concret és el que fa tan apassionant i desafiant aquest tipus de jocs. A The Social Escape Room creem per a tu els jocs que necessites per a que juguin qui vulguis, quan vulguis. Podem crear diferents jocs amb objectius temporals diversos. 

SABER MÉS SOBRE EL TEMPS DE JOC

El temps a l’escape room. 

Un escape room clàssic són 60 mintus de joc. Però a The Social Escape Room anem més enllà. Podem crear des de jocs més curts, de 30 o 45 minuts per accions ràpides, fins a jocs de 24 hores per accions memorables si és el que necessites. 

Cada joc té diferents fases.

Per a que un joc tingui potència no és suficient amb un objectiu final. Cada joc ha de tenir diferents subobjectius o nivells que el jugador va aconseguint a mesura que avança el joc.  

 

SABER MÉS SOBRE LES FASES DEL JOC

El flux de joc.

Un bon flux de joc és imprescindible per mantenir la tensió en el joc. Per això els jocs de The Social Escape Room estan formats per fases i mòduls.  

Cada fase és una pantalla que s’ha de resoldre per avançar en el jocs i cada fase pot tenir d’ 1 a 6 subobjectius. Podem crear diferents fluxos de joc, amb diferents fases, en funció de les necessitats.

El teu joc personalitzat.

La teva imatge, marca, branding, url, els teus colors, productes, missatges i continguts. Podem personalitzar els jocs com vulguis i a diferents nivells. al cap i a la fi estem creant el teu Social Escape Room.

SABER MÉS SOBRE LA PERSONALITZACIÓ DEL JOC

És el teu Escape Room.

Oferim diferents nivells de personalització. Des de jocs estàndard amb el teu branding, a jocs en els que les proves estiguin disenyades per a tu. Tu esculls el nivell de personalització que necessites. 

Tants jugadors como desitgis en tantes partides com vulguis.  

Un cop tens creat el teu joc podran jugar tantes persones com vulguis durant el temps que decideixis. Es poden deixar els jocs oberts o posar un límit de jugadors. D’aquesta manera, tu sempre tens el control i dades sobre el nombre de jugadors.  

SABER MÉS SOBRE EL NÚMERO DE JUGADORS TOTALS

Tots poden jugar

Un cop el teu joc està penjat a la plataforma, tots aquells a qui decideixis donar accés podran jugar 24 hores al dia i 365 dies l’any. Nosaltres t’informarem sobre la quantitat de gent que està jugant i podràs parar-lo en el moment que creguis oportú. 

Els jugadors que vulguis per partida.

La clau d’un bon escape room es l’equip. Que les proves estiguin pensades per mantenir a tot l’equip actiu i motivat es essencial per una bona experiència de joc. 

SABER MÉS SOBRE EL NÚMERO DE JUGADORS PER PARTIDA

Jugadors por partida.

A The Social Escape Room podem crear partides amb diferents nombres de jugadors. ¿Vols crear partides especials per parelles? ¿O prefereixes un escape room clàssic amb 5 jugadors? ¿Vols que juguin molts participants alhora? Explica’ns el que necessites i crearem el teu joc.

Diferents tipus de codis per jugar.

The Social Escape Room funciona amb un sistema de codis que et permet tenir control en tot moment de les persones que participen i així controlar al teu gust. Només pagues pels codis que s’utilitzen, no per codis que dónes.

SABER MÉS SOBRE EL TIPUS DE CODIS

Una partida, un codi.

Per jugar una partida es necessita un codi. Un codi es una sèrie de lletres i números, amb sentit (ESCAPEROOMDELATEVAMARCA) o sense sentit (XCD56RTG03), que un jugador utilitza per entrar a la partida. A The Social Escape Room hi ha dos tipus de codis; únics i universals.

Codis únics.

Els codis únics, una vegada utilitzats s’eliminen. De manera que aquests codis es poden regalar a canvi d’accions com ara comprar algun producte o fer clic en alguna xarxa social. Poden servir també per a un grup concret de persones, que encara que comparteixin el codi ningú més podrà utilitzar-lo. 

Codis universals.

Els codis universals es poden utilitzar tantes vegades com es vulgui, sempre que el joc estigui obert. La gent els pot regalar, compartir o penjar a les xarxes i tothom que el tingui podrà jugar al joc que tingui aquell codi assignat.

Caducitat i límit.

Els codis tenen caducitat d’un any. Els jocs tenen el límit que decideixis. Un exemple: una marca pot tenir un joc actiu, posem per 5.000 jugadors, pel que pot donar milions de codis però només jugaran els 5.000 primers i només es cobraran aquest 5.000, a no ser que la marca decideixi ampliar l’aforament. 

SOM COCOLISTO

Soms Cocolisto. Especialistes en la creació de jocs i experiències de formació inteligents per empreses i particulars. hem treballat per a grans marques com  DELOITTE, ESADE, SANTANDER, EVERIS, KIABI, SANOFI, CAIXABANK, NESTLÉ, GRUPO PLANETA, TORRES O SCHNEIDER ELECTRICS entre d’altres.

També som els creadors de la saga Escape Book amb més de 150.000 exemplars venuts a Espanya i traduida a 12 idiomes. 

Durant anys, Ivan Tapia, fundador de Cocolisto ha treballat com a director artístic de campanyes de creació de continguts per a grans marques com: NESPRESSO, SUNNY DELIGHT, CEFA TOYS, RTVE, RON MALIBU o CHIQUILÍN entre d’altres. És on ha conegut de primera mà les necessitats del sector. 

Així que ara creem The Social Escape Room. No es només una plataforma de jocs d’escape room per videoconferència sinó una eina fantàstica per relacionar-se amb treballadors, clients, proveïdors i consumidors.  

AQUESTS SÓN ALGUNS DELS CLIENTS QUE JA HAN JUGAT AMB NOSALTRES 

FORMULARI RÀPID DE PRESSUPOST

Utilitza aquest formulari i aviat t’enviarem una DEMO i un pressupost aproximat del teu Social Escape Room. Si ho prefereixes també pots enviar un mail a alicia@cocolisto.com o trucar al telèfon 617 73 57 90

¿Vols jugar una DEMO?

15 + 1 =

COMENÇA A JUGAR A the social escape room